Arsenalissa kauden 2019-2020 lainalla pelannut Dani Ceballos voi olla matkalla takaisin Espanjaan. Ei kuitenkaan välttämättä Real Madridiin, joka omistaa hänen pelaajaoikeutensa, vaan kenties kasvattajaseuraansa Real Betisiin. 23-vuotias keskikenttäpelaaja debytoi Betisin edustusjoukkueessa jo 17-vuotiaana, ja kertoo seuraavansa Betisin tekemisiä hyvin tarkasti.

– Minulla on suuri kiintymys Betisiä ja kaikkia seuran työntekijöitä kohtaan. He tietävät, kuinka heitä rakastan ja ovat pitäneet minuun yhteyttä koko kauden ajan. Betis merkitsee minulle paljon, Ceballos totesi voitokkaan FA Cupin loppuottelun jälkeen AS:n mukaan.

Myös Betisin uusi urheilujohtaja Antonio Cordón on julistanut mahdollisuuden Ceballosin paluusta ”kiinnostavaksi vaihtoehdoksi”. Kaikki riippuu kuitenkin siitä, miten Real Madrid asiaan suhtautuu. Toistaiseksi keskusteluyhteys ei ole ollut yhtä intensiivinen.

– En ole vielä keskustellut Real Madridin kanssa, mutta kuka tahansa pelaaja olisi onnellinen Realin paidassa.

[readmore from=Ceballos-Dani]

– Real Madrid lyö vertailussa laudalta minkä tahansa seuran maailmassa. Nyt täytyy katsoa, onnistuvatko he kääntämään otteluparin Manchester Citya vastaan edukseen. Katsotaan sen jälkeen tulevaisuuttani.

– Nyt nautin cup-voitosta enkä mieti sitä, pelaanko Real Madridissa, Arsenalissa tai jossain muussa seurassa. Nyt täytyy miettiä perheeni kanssa rauhassa tulevaa vuotta, Ceballos totesi.