Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro on ylistänyt joukkueen aiempia päävalmentajia haastattelussa Esporte Interativolle.

Joukkueen nykyinen manageri Santiago Solari pyrkii Casemiron mielestä olemaan ”mahdollisimman reilu kaikkien kanssa”. Sen sijaan ex-managerit Julen Lopetegui ja Zinédine Zidane vaikuttivat brassipelaajan uraan merkittävämmin.

– Olen työskennellyt useiden loistavien managereiden alaisuudessa; [José] Mourinhon, [Carlo] Ancelottin, Zidanen, Rafa Benítezin… jokaisella heistä on oma persoonansa, Casemiro kertoi.

– Zidane oli hyvin läheinen meille kaikille, hän oli meille kuin ystävä. Meillä oli kuin isän ja pojan suhde. Solari on samankalainen, ja tekee parhaansa ollakseen mahdollisimman reilu kaikkien kanssa.

– Oli sääli ettei [Julen] Lopetegui jatkanut. Hän oli minulle merkittävä apu FC Portossa. Hän on hyvä valmentaja ja mahtava persoona. Asiat eivät kuitenkaan onnistuneet hänelle Real Madridissa ja näin asiat jalkapallossa menee.

Real Madrid kohtaa tiistai-iltana Ajaxin Mestarien liigan neljännesvälierissä. Solarin meihistö kaatoi hollantilaiset 2-1 ensimmäisessä osaottelussa, mutta Casemiron mielestä suorituksessa olisi parannettavaa.

– Emme pelanneet erityisen hyvin Amsterdamissa, mutta onnistuimme varmistamaan positiivisen tuloksen. He eivät tosin yllättäneetkään minua, koska he pelasivat niin hyvin Bayern Müncheniä vastaan. Meille tärkeintä on jatkaa seuraavalle kierrokselle.