Getafe eteni torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälieriin pudotettuaan Ajaxin kilpailusta yhteismaalein 3-2. Getafe kohtaa neljännesvälierissä italialaisen Internazionalen.

Viikko sitten ensimmäisen osaottelun jälkeen Ajaxin entinen pelaaja ja nykyään Barcelonaa edustava Frenkie de Jong kritisoi Getafen pelitapaa hollantilaismedioille.

– Getafen ja Ajaxin välinen ottelu satutti minua. Se oli minulle hyvin turhauttava ottelu. Getafe ei pelaa viihdyttääkseen yleisöä. En pidä heidän otteluiden katsomisesta, de Jong latasi.

Marcan mukaan Getafen päävalmentaja José Bordalás liimasi de Jongin kommentit joukkueen pukukopin seinään Amsterdamissa torstaina motivoidakseen pelaajiaan.

Se näytti tepsivän, sillä Getafe pelasi yhden kauden parhaimmista otteluistaan, vaikka hävisi kamppailun maalein 1-2. Getafe laukoi ottelussa muun muassa kaksi kertaa tolppaan ja kerran ylärimaan.

Getafen ja Interin välisen otteluparin avausosa pelataan 12. maaliskuuta Milanossa. Toinen osa pelataan Coliseumilla 19. maaliskuuta. Vielä ei ole tiedossa, pelataanko Milanossa ilman yleisöä. Pohjois-Italiassa otteluita on peruttu ja pelattu tyhjien katsomoiden edessä koronaviruksen vuoksi.