Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema pelaa loistavaa kautta. Ranskalaiskärki on tahkonnut kuluvalla sesongilla 35 ottelua tehden niissä yhteensä 25 maalia ja syöttäen kuusi.

Verkot ovat soineet viime viikkoina etenkin La Ligassa, jossa Benzema on onnistunut maalinteossa seitsemässä peräkkäisessä ottelussa. Real Madridin pelaajista vain Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Ruud van Nistelrooy ovat kyenneet tällä vuosituhannella samaan. Ronaldo yltyi Madridin-vuosinaan peräti neljä kertaa seitsemän sarjapelin maaliputkeen.

[readmore from=el-clasico]

Benzeman maaliputki La Ligassa alkoi 9. helmikuuta Madridin isännöidessä Getafea, ja sittemmin hän on osunut myös Valenciaa, Atlético Madridia, Elcheä, Celta Vigoa, Eibaria ja viimeisimpänä Barcelonaa vastaan lauantain el Clásicossa. Elche ja Celta Vigo joutuivat antautumaan Benzemalle kahdesti, joten ranskalaishyökkääjä on iskenyt seitsemässä viimeisimmässä sarjapelissään yhteensä yhdeksän osumaa.

Lauantaina syntynyt maali Barcelonan verkkoon oli yksi Benzeman kauden komeimmista. Lucas Vázquez antoi matalan keskityksen maalin edustalle, ja puolustajan eteen liikkunut Benzema ohjasi pelivälineen kantapäällään sisään. Real Madrid voitti Barcelonan 2-1 ja nousi ainakin hetkellisesti La Ligan piikkipaikalle..

Benzema on pelannut Real Madridissa 548 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 274 maalia. Hänen edellä Madridin kaikkien aikojen maalipörssissä ovat vielä Santillana (290), Alfredo Di Stéfano (308), Raúl (323) ja ylivoimainen tilastoykkönen Cristiano Ronaldo (450).

LUE MYÖS:

OptaJose

@OptaJose
7 - @Benzema 🇫🇷 has scored his last seven league games (nine goals) becoming the fourth @realmadriden's player to score at least seven games in a row in this competition this century after @RvN1776 (2007), Cristiano Ronaldo (four times) & Gareth Bale (2018). Feeling

#ElClásico