Karim Benzeman Lyon-paluu ottamassa tuulta alleen – ”Neuvottelimme siirrosta jo viime vuonna”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Olympique Lyonnaisin presidentti Jean-Michel Aulas on vahvistanut, että seura voisi tuoda akatemiakasvattinsa Karim Benzeman lähitulevaisuudessa takaisin Real Madridista.

Lyonin urheilujohtaja Juninho kertoi hiljattain ”unelmastaan” tuoda Benzema takaisin seuraan (lue lisää). Aulasin mukaan siirrosta neuvoteltiin jo viime vuonna, mutta sen toteutumista voidaan joutua vielä odottelemaan.

– Karim on mahdollista [tuoda takaisin]. Neuvottelimme Karim Djazirin (Benzeman entisen agentin) kanssa viime vuonna. Sillävälin, Real Madridissa on tapahtunut paljon muutoksia, Aulas kertoi beIN SPORTSille AS:n mukaan.

Karim Benzema pelasi vuodet 2005-2009 Lyonin ykkösmiehistössä. Kuva: Getty Images

– Hänellä on uskomaton taitotaso. Sitäpaitsi, hän on yksi Ranskan parhaista pelaajista. Siksi se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Mutta meillä on mahdollisuus huomenna tai ylihuomenna. Juninho sanoi asiasta jo ja, yleisesti, kun Juninho toivoo jotain, hänen toiveensa täytetään.

Aulas myönsi hiljattain France 3:lle, että Benzeman epäonnistunut Lyon-paluu kaatui viime vuonna vain seuran taloudelliseen tilanteeseen. Lyonilla ei yksinkertaisesti ollut varaa tuoda 31-vuotiasta maalikonetta takaisin.

– Se olisi kaunista, todellakin. Me neuvottelimme siirrosta jo viime vuonna, koska asia nostettiin [silloin esille], mutta taloudellisesti me emme pystyneet siihen. Keskustelimme siitä hänen edustajansa kanssa ja hän on osa niitä ideoita mitä aiomme toteuttaa.

Benzema on ollut erinomaisessa vireessä tällä kaudella, paukuttaen maaliverkkoja 14 kertaa 18 ottelussa. Hänen sopimuksensa Realin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta madridilaisseuran kerrotaan jo aloittaneen neuvottelut uudesta jatkopahvista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS