Marca: Real Madrid ja Karim Benzema neuvottelevat jatkosopimuksesta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid ja Karim Benzema neuvottelevat jatkosopimuksesta. Asiasta kertoo Marca.

Joulukuussa 32 vuotta täyttävän Benzeman nykyinen sopimus ulottuu kesään 2021. Vaikka ikää alkaa tulla, hyökkääjän maalitehokkuus on parempaa kuin koskaan aiemmin. Benzema on osunut tällä kaudella yhdeksän kertaa La Ligassa. Tällä hetkellä hän on koko kauden osalta 28 maalin tahdissa.

Marcan tietojen mukaan seurassa Benzema nähdään nyt yhä vahvemmin avainpelaajana kuin aiemmin.

Lehti tietää kertoa, että osapuolten välillä keskustellaan, mutta yhteisymmärrykseen ei ole vielä päästy. Seuran aikeissa on tarjota Benzemalle kahden vuoden jatkoa, eli uusi sopimus ulottuisi kesään 2023. Samalla Benzema saisi merkittävän palkankorotuksen. Tällä hetkellä mies tienaa tiettävästi merkittävästi vähemmän kuin joukkueen palkkakuninkaat Sergio Ramos ja Gareth Bale.

Benzemalla itsellään ei ole Marcan mukaan mikään erityinen kiire jatkosopimuksen sorvaamisessa. Hän ei halua jäädä seuraan vain olemaan, vaan hän haluaa pelata siihen asti kuin on vielä jotain annettavaa.

Marcan mukaan PSG ja muutama valioliigaseura seuraavat Benzeman sopimustilannetta mielenkiinnolla. Tässä vaiheessa ranskalaishyökkääjä ei kuitenkaan kuuntele muiden seurojen kosiskeluja.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.