Palaako Karim Benzema vielä juurilleen? – ”Yritän saada hänet Lyoniin”

© Kuva: Getty Images

Kun La Liga lähti marraskuun maaottelutauolle, komeili sarjan maalintekijätilaston kärjessä Karim Benzeman nimi. 31-vuotias ranskalainen on ottanut joukkueen tehoista suuren vastuun, kun muun muassa Eden Hazard ja Luka Jovic eivät ole verkkoja juurikaan heilutelleet. Benzema on sen sijaan tehnyt jo yhdeksän maalia.

Vuosina 2011, 2012 ja 2014 Ranskan vuoden jalkapalloilijaksi valittu Benzema on edustanut peliuransa aikana vain kahta seuraa. Real Madridissa hän pelaa jo yhdettätoista kauttaan. Santiago Bernabéulle Benzema siirtyi kesällä 2009 komealla 41 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Karim Benzema on siis erittäin seurauskollinen mies. Hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2021, mutta voisiko sen jälkeen olla edessä vielä paluu Ligue 1:n Lyoniin? Kyllä, jos Lyonin urheilujohtaja Juninho saa tahtonsa läpi.

– Minun toiveeni on ehdottaa Karimille uransa päättämistä Lyonissa. Hän on täältä kotoisin. Mikseivät molemmat osapuolet voisi tehdä taloudellista satsausta tehdäkseen siitä totta, Juninho totesi Olympique Lyonin omalla TV-kanavalla.

– Emme voi tarjota hänelle samaa palkkaa kuin Real Madrid, mutta odotamme oikeaa hetkeä.

Brasilialainen Juninho tietää mistä puhuu, sillä hän itsekin palasi uransa viimeisiksi vuosiksi ensimmäiseen ammattilaisseuraansa Vasco da Gamaan.

– Minä tein niin. Laskin palkkaani pelatakseni Vascossa urani päätteeksi. Ehkä Karimkin voi tehdä niin, meidän täytyy vain puhua hänen kanssaan, Juninho jatkoi.

– Viestittelin Karimin kanssa jo, kun olin Brasiliassa. Minusta tuntui siltä, että hän haluaisi tulla tänne. Hän kunnioittaa seuraa suuresti. Hän käy myös usein fysioterapeutti Abdelin luona Lyonissa.

– Haluan, että Benzema tulisi pelaamaan Lyoniin kahdeksi vuodeksi ja treenaisi sen jälkeen junioreita. Karim voi olla tarvitsemamme johtaja. Minun unelmani on, että hän päättäisi uransa täällä Lyonissa, kotonaan.

Lähde: Mundo Deportivo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.