Lähteet: Koko Barcelonan kapteenisto suostui palkkaleikkauksiin – yhdelle heistä uusi jatkosopimus

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kapteenistoon kuuluvat pelaajat ovat osoittaneet sitoutumisensa seuraan ja suostuneet merkittäviin palkkaleikkauksiin.

Gerard Piqué näytti aiemmin tässä kuussa esimerkkiä ja oli ensimmäinen pelaaja, joka suostui tiettävästi hyvin suureen palkanpudotukseen, jotta Barcelona kykeni rekisteröimään uudet pelaajansa kokoonpanoon.

Mundo Deportivon mukaan Jordi Alba on Piquén tavoin suostunut alentamaan palkkaansa. Espanjalaispuolustaja on antanut myöntymyksensä siihen, että hänen palkkaansa leikataan 25 prosentilla ja osa hänen nykyisestä palkastaan maksetaan myöhemmin.

Kapteeniston kaksi muuta jäsentä, Sergio Busquets sekä Sergi Roberto, ovat seuraamassa perässä. Kummankin pelaajan agenttina toimiva Josep María Orobitg tapaa tänään tiistaina Barcelonan seurajohdon.

AS:n mukaan Sergi Roberto allekirjoittaa Barcelonan kanssa vuoteen 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen, ja hänen palkkaansa leikataan peräti 40 prosentilla. Busquetsilta puolestaan ollaan poistamassa sopimuksesta hyvin rahakkaat bonuspykälät, ja lisäksi sitoutuu Alban tavoin siihen, että osa nykyisestä palkasta maksetaan myöhemmin.

Kapteeniston lisäksi myös muutaman muun pelaajan odotetaan vielä suostuvan palkanalennukseen. Jättipalkkaa nauttiva Philippe Coutinho on tiettävästi jo suostunut siihen, ja seuraavaksi seurajohdon on tarkoitus neuvotella asiasta Antoine Griezmannin kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.