Lähde: Jordi Alban tuntuva palkkaleikkaus virallistamista vaille varmaa

© Kuva: Getty Images

Kuten jo viime viikonloppuna uumoilimme, on Barcelonan kapteenistosta nyt myös Jordi Alba suostunut Gerard Piquén tavoin alentamaan palkkaansa. Tieto ei ole vielä virallsita, mutta Mundo Deportivon mukaan jo täysin varmaa.

Lehti kertoo, että Alba on sitoutunut siihen, että hänen palkkaansa leikataan 25 prosentilla. Lisäksi hän on antanut myöntymyksensä siihen, että osa hänen nykyisestä palkastaan maksetaan myöhemmin. Alban sopimus Barcelonan kanssa ulottuu vuoteen 2024.

Barcelonassa ollaan hyvin tyytyväisiä siihen, että Piquén ja Alban kanssa on jo päästy yhteisymmärrykseen. Seura toivoo, että myös Sergio Busquets ja Sergi Roberto suostuvat samaan, jolloin koko kapteenisto olisi suostunut auttamaan Barcelonaa taloudellisessa ahdingossaan.

32-vuotias Alba on kotoisin Kataloniasta ja Barcelonan La Masian kasvatti. Läpilyöntiinsä La Ligaan hän teki Valenciassa, mutta nyt alkoi jo kymmenes perättäinen kausi Barcelonan edustusmiehistössä.

Alba on lukeutunut Barcelonan luottopelaajiin jo vuosikausien ajan. Hän on todennut haluavansa pelata uransa loppuun asti Barcelonassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.