Espanjalainen Sport kertoo, että Barcelona on rajannut tavoittelemansa hyökkääjät neljään vaihtoehtoon. Katalonialaiset mitä todennäköisimmin hakevat poikkeuslupaa Espanjan jalkapalloliitolta hankinnan tekemiseen, vaikka tammikuun siirtoikkuna on umpeutunut.

Poikkeusluvan voi saada, jos kykenee osoittamaan, että joukkueen pelaaja on loukkaantumisen takia sivussa vähintään viisi kuukautta. Barcelonan kohdalla Ousmane Dembélén leikkausta vaatinut vamma pitää ranskalaisen poissa viheriöiltä pitkän ajan.

Hankittavan pelaajan täytyy kuitenkin olla sopimukseton tai Espanjassa jo pelaava pelaaja. Sportin mukaan Barcelonan tämänhetkiset vaihtoehdot ovat Real Sociedadin Willian José, Alavésin Lucas Pérez, Real Betisin Loren Morón ja Getafen Ángel Rodríguez.

Barcelonan on kerrottu olleen myös Luis Suárezin kokonimikaiman, Espanjan kakkostasolla pelaavan Zaragozan Luis Suárezin perässä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että hän ei kuulu Barcelonan ensisijaisiin vaihtoehtoihin.

Sportin sivuilla kerrotaan, että Barcelonan päävalmentaja Quique Setiénin mielestä katalonialaisseuran tarve uudelle hyökkääjähankinnalle on itsestäänselvä. Mainituista vaihtoehdoista ainakin Alavésin Pérez on ilmaissut halukkuutensa siirtyä Kataloniaan.