Lähde: Barcelona tavoittelee Luis Suárezia Luis Suárezin korvaajaksi

© Kuva: Getty Images

Otsikko ei ole väärin kirjoitettu, Barcelona nimittäin etsii loukkaantuneelle Luis Suárezille korvaajaa − ja katalonialaisseuran tähtäimessä on toinen Luis Suárez. Näin kertoo espanjalainen radio-ohjelma El Larguero.

Toinen Suárez on 11 vuotta Barcelonan omistamaa 33-vuotiasta uruguaylaista nuorempi ja pelaa Espanjan kakkostasolla Zaragozassa.

Barcelona voi vahvistaa rivejään siitäkin huolimatta, että siirtoikkuna umpeutui tammikuun lopulla. Espanjan jalkapalloliitto voi myöntää poikkeusluvan pelaajahankinnan tekemiseen, jos seura kykenee osoittamaan, että sen pelaaja on vähintään viisi kuukautta sivussa.

Ousmane Dembélén takareisivamma aiheutti sen, että ranskalainen joutuu leikkaukseen. Tästä syystä Dembélé saattaa olla puoli vuotta pois pelikentiltä, joten Barcelona käyttänee tilaisuutensa ja kysynee liitolta mahdollisuutta hankintaan.

Poikkeusluvassa olisi toki omat rajoituksensa. Hankittavan pelaajan pitäisi olla tällä hetkellä sopimukseton tai tämän pitäisi jo pelata Espanjassa.

Barcelonan tähtäimessä oleva Suárez on tehnyt tällä kaudella Segundassa 24 peliin 14 maalia. Toinen pelaaja, josta Barcelona on kiinnostunut, on Alavésin Lucas Pérez.

Lähde: AS