Real Madrid kaatoi Espanyolin maalein 2-0, mutta ottelun katsomosta seurannut Gareth Bale keräsi taas otsikot.

Madridilaislehti AS uutisoi, että Bale lähti jälleen pelistä kotiin ennen kuin ottelu oli päättynyt. Lehden mukaan Bale lähti stadionilta kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Tämä oli Balelta jo neljäs vastaava temppu tällä kaudella. Ensimmäisen kerran Bale lähti ennen aikojaan kotiin reilu kuukausi sitten. Temppu toistui 2. marraskuuta, ja kolmannen kerran Bale lähti stadionilta ennen pelin päättymistä 6. marraskuuta.

Temppu on ärsyttänyt Real Madridin kannattajia, mutta Bale ei ole virallisesti rikkonut seuran sääntöjä. Seuran säännöissä sanotaan, että kokoonpanon ulkopuolella olevien pelaajien velvollisuus on ilmaantua pukuhuoneeseen ennen peliä ja istua katsomossa vähintään 80. minuutille asti.