Atlético Madridilla on tiistai-iltana isojen panosten ottelu edessään. Atlético jäi Mestarien liigan avauksessaan 0-0-tasapeliin kotikentällään Portoa vastaan, ja kun samassa lohkossa pelaavat myös Liverpool ja AC Milan, on pisteitä alettava pian raapia enemmänkin. Seuraava tilaisuus on tänään, kun se kohtaa San Sirolla kautensa erinomaisesti aloittaneen AC Milanin.

Atléticon pelaajatilanne otteluun on joka tapauksessa erinomainen. Sairastuvalla ei ole tällä kertaa ketään, ja sivussa on ainoastaan toppari Stefan Savic, joka kärsii Mestarien liigassa pelikieltoaan.

Valmentaja Diego Simeonen vaikein päätös koskee kaiketi sitä, aloittaako ottelu kolmella topparilla vai neljän puolustajan linjalla. Keskikentältä paikkansa ottavat näillä näkymin Marcos Llorente, Geoffrey Kondogbia sekä loukkaantumisestaan toipunut kapteeni Koke.

Hyökkäyskalusto vaikuttaa Atléticolla nyt varsin tulivoimaiselta, kun kaikki ovat pelikunnossa. Jopa niin tulivoimaiselta, että AS:n mukaan vaikuttaa vahvasti siltä, että Antoine Griezmann aloittaa ottelun vaihtopenkiltä. Luis Suárezin rinnalta paikan avauksessa saanee tehokkaasti kautensa aloittanut Ángel Correa.

Vaihtopenkille on jäämässä nimekästä kalustoa muutenkin, sillä Griezmannin lisäksi vaihdossa aloittanevat muun muassa João Félix ja loukkaantumisestaan toipunut Thomas Lemar. Myös Yannick Ferreira Carrasco tai Matheus Cunha saattanevat saada tilaisuutensa, jos Atléticon pitää satsata ottelun edetessä hyökkäykseen.

Atlético Madrid matkusti Milanoon maanantaina iltapäivällä. Ottelu AC Milan-Atlético Madrid alkaa tiistaina kello 22 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta. Ottelun selostaa Kim Kallström.

Atlético de Madrid

@Atleti
📋 ¡Estos son los futbolistas que componen la expedición rojiblanca a Milán! 👇