Atlético Madrid porskuttaa La Ligan kärjessä. Nyt joukkue otti tärkeän voiton sarjakolmosesta, kun Real Sociedad kaatui vieraskentällä 2−0.

Atlético on nyt yksin kärkipaikalla kerättyään 13 pelistä 32 pistettä. Toisena on paikallisvastustaja Real Madrid, jolla on pelattuna yksi peli enemmän. Kolme pistettä Atléticoa perässä oleva Real Madrid kohtaa keskiviikkona Granadan.

Real Sociedad jatkaa ottelun jälkeen kolmantena, mutta Athletic Bilbaon kohtaava Villarreal saattaa tulla ohi vielä tiistai-illan aikana. Real Sociedad on ollut vaikeuksissa hyvän alkukauden jälkeen, sillä baskiseura ei ole ottanut europelit mukaan lukien voittoa viimeiseen kahdeksaan otteluunsa.

Atlético Madrid siirtyi johtoon toisen jakson alussa, kun Mario Hermoso iski joukkueensa johtoon 49. minuutilla. Marcos Llorente viimeisteli 2−0-osuman 74. minuutilla.

Toisessa kello 20.45 alkaneessa ottelussa kohtasivat Huesca ja Levante. Ottelu päättyi pistejakoon maalein 1−1. Huesca siirtyi johtoon puolen tunnin kohdalla Javi Ontiverosin maalilla. Levanten Gonzalo Melero tasoitti pelin 53. minuutilla.

Huesca jätti tasapelipisteensä ja maalieronsa turvin Osasunan sarjajumboksi ja on nyt itse sijalla 19. Levante puolestaan nousi sijalle 14.

LUE MYÖS:
Suson upea laukaus toi Sevillalle voiton Valenciasta – La Ligassa vietetään kuuden ottelun tiistaita