Alen Halilović oli Barcelonassa kirjoilla vuodet 2014-16. Halilović pelasi yhden ottelun Barcelonan edustusjoukkueessa.

27-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja edustaa nykyään hollantilaista Fortuna Sittardia. Halilović on kuulunut tällä kaudella Sittardin luottopelaajiin.

Halilovićin ura on ollut vaiherikas. 

Kroatian A-maajoukkueessa kymmenen ottelua pelannut Halilović on edustanut urallaan Barcelonan ja Fortuna Sittardin lisäksi myös Dinamo Zagrebia, Las Palmasia, Sporting Gijónia, Heerenveeniä, Birminghamia, Readingia, Standard Liègeä, Rijekaa, HSV:ta ja AC Milania.

Kiertolainen pelasi Xavin kanssa Barcelonassa kauden 2014-15. Halilović harjoitteli edustusjoukkueen kanssa, mutta pelasi kakkosjoukkueessa.

– En ajatellut, että Xavista tulisi jonain päivänä valmentajana, mutta nyt koen hänen olevan todella hyvä valmentaja. Xavi on auttanut Barcelonaa etenkin nuorten pelaajien kanssa. Tämä kausi ei ole ollut helppo. Xavi on paras mahdollinen valmentaja Barcelonalle. Xavi tuntee Barcelonan ja on seuran kannattaja.

– Pidän Xavista, koska hän luottaa nuoriin pelaajiin. Minulla ei ollut sellaista tuuria MSN (Messi, Suárez, Neymar) -kolmikon ja Andrés Iniestan kanssa. Silloin ei ollut helppoa päästä pelaamaan, Halilović muistutti SER:lle.

Halilović haluaisi palata Espanjaan.

– Sittard haluaa myydä minut. Haluan palata Espanjaan. La Liga -seuroista pidän etenkin Betisistä, Real Sociedadista ja Sevillasta. Girona pelaa todella hyvää jalkapalloa.

LUE MYÖS