Jude Bellingham kehuu Carlo Ancelottia uransa parhaaksi valmentajaksi. 20-vuotias keskikenttäpelaaja on sopeutunut erinomaisesti Real Madridin miehistöön siirryttyään Espanjaan viime kesänä Borussia Dortmundin riveistä.

Ancelotti on peluuttanut Bellinghamia aiempaa hyökkäävämmässä roolissa kymppipaikalla. Englannin maajoukkuetähti on tehnyt uudella pelipaikallaan kaikki kilpailut mukaan lukien 20 maalia ja syöttänyt 10.

– Uskoisin näin. Merkki hyvästä valmentajasta on se, että hän tekee sinusta paremman pelaajan, mitä olit, Bellingham kommentoi lehdistölle.

– Hän antaa minulle vapauden liikkua kentällä ja on huipputyyppi. Hän on ollut uskomaton auttaessaan minua sopeutumaan ja ymmärtämään täyden potentiaalini.

– Pelaan nyt kymppipaikalla ensimmäistä kertaa urallani. Dortmundissa pelasin alempana, joten kiitos minun hyvästä alustani Madridissa kuuluu hänelle.

Kunnioitus Ancelotin ja Bellinghamin välillä on molemminpuolista. Myös Real Madridin italialaisluotsi on ollut vaikuttunut supertähtensä ensimmäisestä kaudesta seurassa.

– Bellingham on todella hyvä moderni pelaaja, jolla on vahva fysiikka. Hän tulee olemaan tulevaisuudessa yksi Real Madridin tärkeimpiä pelaajia. Joskus me unohdamme hänen olevan vasta 20-vuotias. Hän on loistava pelaaja, Ancelotti kehui suojattiaan.

Real Madrid kohtaa keskiviikkona Manchester Cityn Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Etihadilla. Avausosa päättyi 3-3-tasalukemiin.

LUE MYÖS!