Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta uskoo, että laitapuolustaja João Cancelo ja hyökkääjä João Félix jatkavat seurassa ensi kaudella.

Cancelo, 29, pelaa seurassa lainalla Manchester Citystä ja Félix, 24, Atlético Madridista, mutta kummankaan sopimuksessa ei ole osto-optiota mukana.

Kumpikin portugalilaisista on saanut tällä kaudella varsin säännöllisesti peliaikaa ja kumpikin haluaisi lehtitietojen mukaan jatkaa Barcelonassa. Sitä varten Blaugranan on kuitenkin päästävä seurojen kanssa sopuun pysyvistä siirroista tai uusista lainadiileistä. Laporta ei usko, että se koituisi ongelmaksi.

– Uskon, että he jatkavat täällä. Toivon, että Atlético Madrid ei vastusta João Félixin jatkamista täällä, enkä usko, että Citykään vastustaa, kommentoi Laporta Mundo Deportivolle.

– Meillä on agentti, Jorge Mendes, joka tekee töitä asian eteen, ja hän tietää, että haluamme jatkaa pelaajien kanssa. Sitä en pysty nyt sanomaan, hankimmeko heidät pysyvästi vai lainalle, koska se riippuu paljon summista.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
" I hope that Atletico Madrid don’t put any objection to Joao Felix continuing with us, and I don’t think Manchester City will either."

Barcelona president Joan Laporta believes Joao Cancelo and Joao Felix will remain at #FCB next season ⤵️

theathletic.com/live-blogs/pre…
theathletic.com

Laporta hopeful Cancelo and Felix will stay at Barcelona next season

Barcelona president Joan Laporta says that he believes Joao Cancelo and Joao Felix will stay at the club next season.Defender Cancelo, 29, is on loan from Manchester City, while forward Joao Felix,...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!