Mason Greenwood on löytänyt takaisin ilon jalkapalloon Getafessa. Englantilaishyökkääjä saapui kesän siirtoikkunan lopussa La Ligaan lainasopimuksella Manchester Unitedista.

Greenwood, 22, vapautui viime vuoden helmikuussa rikossyytteistä, kun häneen kohdistuneet syytteet raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä kumottiin päätodistajien vetäydyttyä. Muutto Espanjaan on tarjonnut nuorukaiselle uuden alun uralleen.

Greenwood on tehnyt 17 otteluun viisi maalia ja syöttänyt neljä. Englantilaisen vahvat otteet ovat vakuuttaneet Getafe, joka on ollut kiinnostunut ostamaan hyökkääjän pysyvästi itselleen.

– Olen sopeutunut varsin nopeasti. Joukkuetoverit ottivat minut siipiensä alle ja olen ollut siitä asti onnellinen. Tänne tulo, harjoitukset ja ottelut. Olen onnellinen, Greenwood kommentoi Getafen Youtube-kanavalla.

– Kannattajilla on suuri merkitys minulle. Koin parhaan tunteen tähän mennessä, kun tein ensimmäisen maalini stadionillamme. Pystyin silloin kuulemaan kannattajien äänet ja se merkitsi minulle paljon.

LUE MYÖS!