Jesus Navas syyttää Sevillaa valehtelusta seuralegendan lähdön syistä. Andalusialaisseura ilmoitti torstaina laiturin poistuvan seurasta tämän kauden jälkeen.

Navas, 38, on viettänyt Sevillassa 17 vuotta urastaan ja saavutti hiljattain 500 ottelun rajapyykin.

Sevilla väitti tiedotteessaan Navasin haluavan uusia haasteita. Oikea laitapuolustaja on kuitannut lausunnon valheellisena.

Navasin mukaan Sevilla ei todellisuudessa tarjonnut hänelle lainkaan jatkosopimusta.

– Vain lähimmät ystäväni tietävät, kuinka vaikeaa minulla oli miettiä tietä ulos seurasta, koska tämä on minun Sevillani. En saanut seuralta missään vaiheessa puhelua jatkaa sopimustani. En yhtäkään. Nolla puhelua, Navas kommentoi sosiaalisessa mediassa X-tilillään julkaisemassaan lausunnossa.

– On vielä kivualiaampaa nähdä seuran viestintää asiasta, etten minä odottanut heitä. Minulle on aina sanottu, että voisin olla täällä niin pitkään kuin haluan.

– Päätän asiat kivuliaaseen tilanteeseen. He sanoivat, että lähtisin paremman tarjouksen perässä. Jos asia olisi näin, en olisi viettänyt lähes koko uraani täällä. Minulla ei ole tällä hetkellä seuraa, koska keskityn koko kehoni ja sieluni voimalla Espanjan maajoukkueeseen (EM-kisoja varten).

Navas pelaa viimeisen ottelunsa Sevillassa kotiyleisön edessä FC Barcelonaa vastaan ensi viikonloppuna.

LUE MYÖS!