Joselu nousi hiljattain Real Madridin sankariksi iskettyään kaksi maalia Bayern Münchenin verkkoon Mestarien liigan välierien jälkimmäisessä osassa. 

Real Madrid nousi Joselun maaleilla takaa-ajoasemasta voittoon ja finaaliin.

Joselun lainasopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Lainassa on mukana 1,5 miljoonan euron osto-optio. Real Madrid ei ole toistaiseksi aktivoinut optiota. 

Joselun edustajat tapasivat Real Madridin seurajohdon. Seura ilmoitti Joselun kuuluvan ensi kauden suunnitelmiin, mutta hyökkääjä saa samalla kuunnella tarjouksia kesän siirtoikkunassa. Joselu haluaisi jäädä Real Madridiin ja valmennusjohto olisi hyvin mielissään, jos hyökkääjä pelaisi ensi kaudellakin joukkueessa. 

Real Madrid muistutti Joselulle hankkivansa hyökkäyspään pelaajia kesän siirtoikkunassa, jonka vuoksi Joselun peliaika putoaisi merkittävästi. Kylian Mbappé ja Endrick ovat siirtymässä kesällä Real Madridiin.

Relevon saamien tietojen mukaan on hyvin mahdollista, että Real Madrid käyttää osto-optionsa, tekee muutaman vuoden mittaisen sopimuksen Joselun kanssa ja sen jälkeen joko lainaa tai myy hänet muihin maisemiin.

LUE MYÖS