Barcelonan päävalmentaja Xavi vakuuttaa, että hänellä on yhä seurajohdon luottamus.

Xavin, 44, tilanne on elänyt viime kuukausina hämmentävän paljon.

Tammikuussa seuralegenda ilmoitti, että hän jättää pestinsä kuluvan kauden päätteeksi omasta tahdostaan. Viime kuussa Xavi kertoi kuitenkin pyörtäneensä päätöksensä keskusteltuaan Barcelonan seurajohdon kanssa.

Tällä viikolla Kataloniasta kuului taas kummia, kun useat lähteet kertoivat, että Barcelona harkitsee päävalmentajalleen potkuja. Xavi oli lehtitietojen mukaan suututtanut seurajohdon kommenteillaan, kun hän arveli, että Blaugranan on vaikea kilpailla muita Euroopan huippuja vastaan, etenkin taloudellisesti.

– Minulla on sama halu ja kunnianhimo näitä kahta jäljellä olevaa peliä ja ensi kautta varten kuin ennenkin. Meillä on projekti. Ymmärrän [seuran ympärillä olevan] ekosysteemin, mutta kaikki tämä meteli ei muuta mitään, kommentoi Xavi ESPN:n mukaan.

– Se ei kiinnosta minua [mistä raportit tulevat]. Minua kiinnostaa se, että puheenjohtajan luottamus säilyy ennallaan, samoin kuin [urheilujohtaja] Decon luottamus.

– Ymmärrän, että tiedotusvälineiden on pakko kirjoittaa asioita, mutta minulle on välitetty juuri tämä viesti, joten minun osaltani mikään ei ole muuttunut lainkaan.

Barcelona jäi tällä kaudella ilman pokaaleja. Se kohtaa kauden viimeisissä peleissään Rayo Vallecanon kotona ja Sevillan vieraissa.

LUE MYÖS!