Real Madrid eteni myöhään lauantai-iltana Copan neljännesvälieriin voitettuaan yksiosaisessa ottelussa Arandinan 3-1.

Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Arandina laittoi Real Madridille toden teolla hanttiin ja tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Real Madrid pisti pelin pakettiin toisen jakson alussa, kun pilkulta osunut Joselu ja Brahim Díaz veivät vieraat kahden maalin etumatkalle. Rodrygo viimeisteli lisäajalla Real Madridin kolmannen maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Real Madridin Nacho ohjasi pallon omaan maaliin.

Aiemmin lauantaina Atlético voitti vieraskentällä Lugon 3-1, ja eteni niin ikään neljännesvälieriin. Memphis Depay viimeisteli kaksi maalia Lugon verkkoon.

Atlético ja Real Madrid kohtaavat ensi viikolla Saudi-Arabiassa Supercopan välierissä.

Copan neljännesvälieräparit arvotaan maanantaina Madridissa.