Real Madrid kohtaa Borussia Dortmundin Mestarien liigan finaalissa. Finaali pelataan Lontoossa 1.6.

Real Madridin maalivahtitilanne on puhuttanut viime aikoina. Andriy Lunin on pelannut koko kauden vakuuttavasti Real Madridin tolppien välissä. 

Polvivammastaan kuntoutunut Thibaut Courtois on ollut jo muutaman viikon joukkueen mukana ja palasi pelikentille La Ligan Cádiz-ottelussa. Carlo Ancelotti päätti silti peluuttaa Luninia Mestarien liigan välierien kummassakin osaottelussa.

Vielä ei ole tiedossa, luottaako Ancelotti Luniniin myös Mestarien liigan finaalissa, vaikka Courtois on jo kunnossa.

Iker Casillasin mielestä Luninin pitäisi pelata Mestarien liigan finaalissa.

– Lunin on osoittanut olevansa luotettava maalivahti, jota voi peluuttaa missä tahansa tilanteessa. Mielestäni Luninin pitäisi pelata finaalissa. Courtois ei ole vielä pelirytmissä. Courtois on osoittanut aiemmin tasonsa ja olen vakuuttunut siitä, että palatessaan pelikentille hän osoittaa sen jälleen, Casillas totesi SER:n haastattelussa.

LUE MYÖS