Real Madrid voitti keskiviikkona Las Palmasin kotikentällään 2-0 La Ligassa.

Madrid hallitsi avausjakson tapahtumia mielin määrin, muttei millään saanut maalia aikaiseksi. Ketsuppipullo aukesi lopulta juuri ennen taukoa kolmannella lisäminuutilla, kun Lucas Vázquez petasi avopaikan Brahim Díazille, joka painoi pallon pilkun tietämiltä sisään.

Los Blancos tuplasi johtonsa, kun toista jaksoa oli takana kymmenen minuuttia. Rodrygo Goes kikkaili tiensä rangaistusalueelle ja laittoi pikkukeskityksen Joselulle, joka puski pallon komeasti verkkoon.

Real Madrid palasi tuloksen myötä voittojen tielle hävittyään edellisellä kierroksella Atlético Madridille 1-3. Sarjan kärkipaikkaan se ei kuitenkaan riitä, sillä ykkössijaa miehittää tappioton Girona, joka voitti keskiviikkona omassa pelissään Villarrealin 2-1.