Real Madridin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham sanoo, että hän on jo oppinut Espanjassa asioita, jotka ihmetyttävät hänen maajoukkuekavereitaan.

Moni Madridin pelaaja on kehunut, kuinka nopeasti nuori englantilaistähti on sopeutunut uuteen maahan ja ympäristöön.

Peliesitysten perusteella on vaikea uskoa, että Bellingham, 20, edes on uusi pelaaja Los Blancosissa. Hänet valittiin heti elokuussa La Ligan kuukauden pelaajaksi hänen tehtailtua kolmeen peliin neljä osumaa ja yhden maalisyötön.

– Yritän omaksua espanjalaisen kulttuurin jalkapallon ja elämän näkökulmasta, koska rakastan sitä ja haluan viettää siellä monta vuotta, kommentoi Bellingham ITV:lle.

– Olen aina ollut uusi pelaaja joukkueissa. Minulla ei ole Saksan lisäksi koskaan ollut mahdollisuutta asettua aloilleni. On mukavaa kokea se paikassa, jossa aion olla todella pitkään.

Bellingham kertoi maajoukkuekaverinsa Phil Fodenin olleen hämillään, kun hän oli Englannin paidassa tuulettanut maaliaan huutamalla ”Vamos!”. Suora suomennos olisi ”Mennään!”, mutta englannin kielen ”Let’s go!” kuvannee paremmin hurraahuudon merkitystä.

– En saa sitä pois päästäni. Espanjassa muistutan jatkuvasti itseäni sen käytöstä. Ja sitten tulen jätkien kanssa maajoukkueeseen ja sanon sitä. Kaverit katsovat minuun ja ihmettelevät: ”Mitä sinä oikein höpötät?”