Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos on todella vaikuttunut uudesta joukkuekaveristaan Jude Bellinghamista.

Bellingham, 20, siirtyi Madridiin tänä kesänä Borussia Dortmundista yli sadan miljoonan euron kaupassa. Englannin maajoukkuepelaaja on aloittanut uransa Los Blancosissa iskemällä kahteen otteluun kolme osumaa.

Madridissa pian kymmenen vuotta viettänyt Kroos, 33, sanoi podcastissaan, että Bellingham vaikuttaa ikäistään vanhemmalta pelaajalta.

– Hän on sopeutunut tänne yllättävän hyvin lyhyessä ajassa. Minulla on erittäin hyvä tunne hänestä, koska hän on uskomattoman kypsä ikäisekseen – ei pelkästään henkisesti, mutta myös siinä, miten hän pelaa jalkapalloa.

– Hän on todella, todella pitkällä. Hän ei tee hätiköityjä juttuja, hän on aina selvä liikkeissään, paiskii töitä ja yrittää hyödyntää vahvuutensa täysin.

– Monet hänen ikäisensä pelaajat hätäilevät paljon ja tekevät paljon teknisiä ja taktisia virheitä. Hänestä ei sellainen paljon näy. Tähän mennessä minun on sanottava, että hän on jo nyt ehdoton voimavara pelillemme. Se merkitsee jotain, koska emme ole täysin sokea joukkue. Se, että 20-vuotias rikastuttaa meitä heti alusta alkaen, on hyvä merkki.

Bellinghamin siirron jälkeen Saksasta on kaikunut huhuja, joiden mukaan Dortmundin pelaajat ovat olleet mielissään hänen lähdöstään, koska Bellingham ”halusi aina olla huomion keskipisteenä”. Kroos ei ole huomannut uudessa joukkuekaverissaan sellaisia piirteitä.

– Voin antaa teille vain meidän näkökulmamme. Ja voin sanoa, että olemme varsin iloisia siitä, että hän on täällä. Jos näin on myös Dortmundissa, sitä parempi. Jos ei, niin ainakin he saivat hyvät rahat.