Real Madridin laitapuolustaja Dani Carvajal sanoo, että kesän jättihankinta Jude Bellingham on sopeutunut seuraan poikkeuksellisen hyvin.

Bellingham, 20, siirtyi Madridiin Borussia Dortmundista 103 miljoonan euron kaupassa. Hintalappu oli valtava, kuten odotukset sen mukana, mutta Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja on loistanut ensimmäisissä peleissään hyökkäävässä roolissa.

Ensimmäisen neljän ottelun jälkeen Bellinghamilla on kasassa viisi osumaa ja yksi maaliin johtanut syöttö. Hänet valittiin heti elokuussa kuukauden parhaaksi pelaajaksi La Ligassa.

Madridissa kymmenen vuotta viettänyt Carvajal, 31, on nähnyt monien tähtihankintojen astelevan ovesta sisään, mutta nuori Bellingham on tehnyt häneen ison vaikutuksen.

– En ollut täällä, kun Cristiano Ronaldo ja Sergio Ramos tulivat seuraan ensimmäistä kertaa. Mutta en ole omana aikanani ikinä nähnyt vastaavaa sopeutumista. Enkä puhu pelkästään urheilullisista asioista, vaan myös pukuhuoneen asioista ja miten hän tulee toimeen joukkuekaveriensa kanssa. Kentällä hän on ollut mahtava, hehkutti Carvajal Relevolle.

– Hänen niskaansa on kasattu paljon paineita. Hänestä maksettiin iso summa ja kaikki huomio kiinnittyy häneen. Hän on heti ensimmäisestä hetkestä lähtien jutellut joukkuekavereilleen ja heittänyt vitsiä. Hän harjoittelee ja jää vielä treenien jälkeen tekemään töitä. Minusta hän on fantastinen kaveri, jolla on jalat maassa.

ESPN FC

@ESPNFC
Jude Bellingham baited the defender to follow him on the run until he pulled back and pretended to be a matador 🐂🇪🇸

He's fully adopted the Spanish culture 👏

Linkki twiittiin.