Real Madrid tie Mestarien liigassa nousi pystyyn keskiviikkoiltana, kun Manchester City voitti välierien jälkimmäisen osan 4-0 ja eteni finaaliin yhteismaalein 5-1.

Real Madridille kyseessä oli yksi viime vuosien nöyryyttävimmistä tappioista Mestarien liigassa. Manchester City oli keskiviikkona ylivoimainen.

Sen tiedostaa myös Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti. Ancelottin mukaan Real Madrid ei pelannut niin kuin sovittiin.

– Tällaista jalkapallo joskus on. Pelasimme sellaista vastustajaa vastaan, joka oli meitä intensiivisempi ja laadukkaampi avausjaksolla. He olivat ylivoimaisia, kuten mekin olimme viime kaudella. Tällaista voi tapahtua välierissä. Emme tehneet sitä, mitä sovimme, mutta siitä ei pidä luoda draamaa. Emme kyenneet menemään finaaliin. Tällä kaudella olemme suoriutuneet todella hyvin ja ensi kaudella suoriudumme vieläkin paremmin.

Ancelottin mukaan joukkue on jo keskittynyt voittamaan ensi kauden Mestarien liigan.

– Meidän ei pidä puhua asenteesta. Hävisimme joukkueelle, joka oli meitä parempi. Kautemme on ollut hyvä. Mestarien liigan välieriin pääseminen on jo itsessään saavutus, koska sinne pääsee vain neljä seuraa ja monet eivät päässeet mukaan. Tällä joukkueella voi ehdottomasti taistella Mestarien liigan voitosta. Voitimmehan tämän kilpailun jo viime kaudellakin. Nyt olemme jo keskittyneet voittamaan ensi kauden Mestarien liigan.

LUE MYÖS: Real Madrid murskattiin UCL-välierässä – näin Thibaut Courtois selitteli tappiota: ”Se olisi voinut muuttaa kaiken…”