Jude Bellingham on kenties koko Euroopan halutuin nuori pelaaja.

19-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi loistavan MM-lopputurnauksen Englannin paidassa. Borussia Dortmundin ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva nuorukainen on herättänyt useiden suurseurojen kiinnostuksen.

AS:n saamien tietojen mukaan Bellinghamin ykkösprioriteetti ei ole palata Englantiin ensi kesänä. Hän lähti Birminghamista muutama vuosi sitten Dortmundiin. Dortmund on tiettävästi asettanut Bellinghamille 150 miljoonan euron hintalapun.

Lehden mukaan Bellingham priorisoi ennemmin siirtoa Real Madridiin kuin paluuta Englantiin. Manchester United ja Manchester City ovat tosissaan Bellinghamin kintereillä, mutta pelaaja haluaisi mielummin edustaa Real Madridia. 

Bellinghamin on määrä siirtyä Dortmundista muihin maisemiin kuluvan kauden jälkeen, ja myös Dortmund tiedostaa, ettei Bellinghamin pitäminen joukkueessa ensi kesänä ole realistista.

Madridilaislehden mukaan Bellinghamin lähipiiri on jo varmistanut Real Madridille, että pelaaja ei ole halukas palaamaan Englantiin ja se nostaa merkittävästi Real Madridin mahdollisuuksia siirron suhteen.