Manchester United haluaa vielä kerran Barcelonan ja keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongin kanssa neuvottelupöytään houkutellakseen hänet Valioliigaan, kertovat Diario Sport ja Telegraaf.

United on jahdannut de Jongia, 25, koko kesän ajan. Lehtitietojen mukaan Manchesterin suurseura ja Barcelona pääsivät jo heinäkuun puolivälissä sopuun hänen siirrostaan Englantiin, mutta tiettävästi de Jong ei ole kiinnostunut siirrosta.

Myös hänen lykätyn palkamaksunsa uskotaan vaikuttavan asiaan. Barcelona on de Jongille velkaa 17 miljoonaa euroa palkoissa, joiden maksua hän suostui lykkäämään koronaviruspandemian aikana.

Diario Sportin mukaan Barcelona on ilmoittanut de Jongin edustajille, että hänen on suostuttava palkanalennukseen tai etsittävä itselleen uusi seura.

Barcelona on neuvotellut palkanalennuksista ja -lykkäyksistä myös Gerard Piquén ja Sergio Busquetsin kanssa, jotta se voisi rekisteröidä uuden hankintansa Jules Koundén ja tavoitella lisää vahvistuksia. Koundé, 23, ei ole päässyt debytoimaan vielä Barcelonassa, koska seuralla ei ole palkkakatossaan tilaa hänelle.

Manchester United uskoo yhä, että se voi onnistua de Jongin naaramisessa. De Jong pitää Barcelonassa pelaamisesta, mutta hänellä ei ole tiettävästi aikomustakaan suostua palkanalennukseen, koska seura on yhä hänelle niin paljon velkaa.

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa Athleticin tietojen pohjalta Barcelonan ilmoittaneen de Jongille, että se haluaa mitätöidä hänen nykyisen sopimuksensa ja palata hänen entiseen diiliinsä.

Blaugrana väittää, että edellisen seurajohdon de Jongille antamiin ehtoihin liittyi rikollisuutta, mikä antaa aihetta oikeustoimiin asianosaisia vastaan.

Diario Sportin mukaan de Jongin edustajat kokevat, että Barcelona yrittää painostaa hollantilaistaituria edellisen seurajohdon allekirjoittamalla sopimuksella. Hänen agenttinsa näkevät Barcelonan toiminnan suoranaisena uhkailuna ja painostuksena saada de Jong suostumaan joko siirtoon tai palkanalennukseen, joista kumpaakaan pelaaja ei halua.

De Jongin ja Barcelonan tilanteesta huolimatta päävalmentaja Xavi on luottanut hollantilaistähteen ja peluuttanut häntä kauden kummassakin sarjaottelussa.

LUE MYÖS: