Barcelonan ja keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongin välinen tilanne on ajautunut umpikujaan, kertoo Diario Sport.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Athleticin tietojen pohjalta, että Barcelona haluaa mitätöidä de Jongin, 25, nykyisen sopimuksen ja palata Hollannin maajoukkuepelaajan entiseen diiliin. Blaugrana väittää, että edellisen seurajohdon de Jongille antamiin ehtoihin liittyi rikollisuutta, mikä antaa aihetta oikeustoimiin asianosaisia vastaan.

Diario Sportin mukaan de Jongin edustajat kokevat, että Barcelona yrittää painostaa hollantilaistaituria edellisen seurajohdon allekirjoittamalla sopimuksella. Hänen agenttinsa näkevät Barcelonan toiminnan suoranaisena uhkailuna ja painostuksena saada de Jong suostumaan joko siirtoon tai palkanalennukseen, joista kumpaakaan pelaaja ei halua.

De Jong pitää Barcelonassa pelaamisesta, eikä hänellä ole aikomustakaan suostua palkanalennukseen, koska seura on yhä hänelle velkaa 17 miljoonaa euroa palkoissa, joiden maksua hän suostui lykkäämään koronaviruspandemian aikana.

Manchester United ja Barcelona pääsivät jo heinäkuun puolivälissä sopuun de Jongin siirrosta Englantiin, mutta tiettävästi hän ei ole kiinnostunut siirrosta Unitediin. Viime aikoina huhut ovat vieneet häntä myös Chelseaan.

Diario Sport kertoo tilanteen ajautuneen siihen pisteeseen asti, että de Jongin edustajat eivät halua edes puhua Barcelonan kanssa. He ovat raivoissaan siitä, että heidän asiakkaansa nykyinen sopimus on tuotu julkisuuteen.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta ja päävalmentaja Xavi ovat lähestyneet de Jongia asian tiimoilta lievittääkseen jännitteitä pelaajan ja seuran välillä. Kummatkin ovat vakuuttaneet de Jongille, että he eivät haluaisi hänen siirtyvän muualle, vaikka Barcelona onkin saanut hänestä hyviä tarjouksia. Laporta ja Xavi ovat kuitenkin kehottaneet de Jongia harkitsemaan uudestaan kantaansa palkkansa suhteen, mutta hollantilaistaituri ei ole taipunut asiassa.

LUE MYÖS: