Espanjalaislehti Sport julkaisi keskiviikkona alkuillasta uutisen, jossa se kertoi Dani Alvesin Barcelona-uran päättyneen.

Sportin mukaan Alves olisi halunnut jatkaa Barcelonassa edes loppuvuoteen saakka, mutta katalonialaisseura ei tarjonnut seuralegendalle uutta sopimusta.

Pian Sportin julkaiseman uutisen jälkeen 39-vuotias konkaripuolustaja vahvisti Instagram-tilillään lähtevänsä Barcelonasta.

– Nyt meidän hyvästien aika on koittanut. Olen omistanut yli 8 vuotta näille väreille ja sille talolle. Mutta kuten kaikki elämässä, vuodet kuluvat, polut erottuvat ja tarinoita kirjoitetaan eri paikoista – ja niin se oli. He yrittivät päästä minusta eroon, mutta he eivät voineet kuvitella, kuinka kestävä ja sitkeä olen, Alves kirjoitti päivityksessään.

– Kului monta vuotta, ennen kuin jalkapallo ja elämä päättivät antaa minulle mahdollisuuden palata tänne ja sanoa hyvästit. Haluan kiittää koko henkilökuntaa mahdollisuudesta, jonka he antoivat minulle palata tähän klubiin ja saada taas kerran pukeutua tuohon upeaan paitaan, he eivät tiedä kuinka onnellinen olen.

– Toivon, että ne jotka jäävät tänne, tekevät historiaa tässä seurassa, toivon sitä sydämeni pohjasta. Visca el Barça!