Real Madridin satumainen nousu keskiviikkoiltana kuilun partaalta Mestrien liigan finaaliin on herättänyt suuria tunteita kautta linjan. Nykyiset ja entiset tutistähdet ovat kommentoineet ottelua sosiaalisessa mediassa runsaasti.

Barcelonan entinen kapteeni ja nykyisin PSG:tä edustava Lionel Messi ei voinut uskoa näkemäänsä. Man Cityn ja Barcelonan entinen hyökkääjä Sergio Agüero luki Messiltä saamansa viestin ESPN:n striimissä.

– Lopeta tuo v*tun pelleily. Ei voi olla totta, Messi kirjoitti Agüerolle, kun Karim Benzema iski rankkarista otteluparin voittomaalin jatkoajalla.

Barcelonaa yhä edustava laitapuolustaja Dani Alves korosti omassa Instagram-päivityksessään, ettei jalkapallossa ole onnea.

– Jalkapalloystävät. Jalkapallossa ei ole sellaista asiaa kuin onnea, kuten ei elämässäkään. Joko dominoit peliä tai peli dominoi sinua. Ah, mitä jalkapallo olisikaan ilman brasilialaisia, Alves kirjoitti viitaten ilmeisesti Real Madridille kaksi maalia tehneeseen Rodrygoon.

Jos et näe alla olevaa upotusta, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Englantilainen ex-futaaja ja nykyinen asiantuntija Gary Lineker piti Real Madridia ottelun heikompana osapuolena, mutta korosti joukkueen venymiskykyä.

– Yksi erikoisimmista ja henkeäsalpaavimmista ottelupareista Mestarien liigan historiassa. Man City oli selvästi parempi ja epäonnekas hävittyään, mutta Real Madrid osoitti selkeää luonnetta ja jollain uskomattomalla tavalla he onnistuvat löytämään jotain jostain, Lineker kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa upotusta, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Gary Lineker

@GaryLineker
One of the most extraordinary and thrilling two legged Champions League games in the history of the competition. @ManCity were clearly the better side and unlucky to lose, but this @realmadriden has immense character and somehow keep finding something from somewhere. Football eh!

Real Madridin entinen maalivahti Iker Casillas korosti jalkapallon olevan yhteistyötä, mutta hän nosti esiin Rodrygon upean pelin maaleineen sekä maalivahti Thibaut Courtois’n pelastukset.

Jos et näe alla olevaa upotusta, voit katsoa sen tästä.

Iker Casillas

@IkerCasillas
Todo es un trabajo de grupo pero si hoy tengo que destacar a dos figuras: 1) @RodrygoGoes , esos dos goles y el pase que ha originado el penalti para @Benzema . Y 2) @thibautcourtois , menudas manos salvadoras que ha metido! Aún pasito de la gloria por 14ª vez! @ChampionsLeague

LUE MYÖS: