Real Madridin laitapuolustaja Ferland Mendy teki upean pelastuksen ottelun loppuhetkillä maaliviivalta. Sen jälkeen tapahtui jotain lähes mahdotonta todennäköisyyksien valossa.

Real Madrid paineli finaaliin oltuaan häviöllä vielä 89. minuutilla Manchester Citylle yhteismaaleissa 3-5.

Man Cityn Jack Grealish onnistui 87. minuutilla ohittamaan jo Thibaut Courtois’n, jonka jälkeen hän tuikkasi pienestä kulmasta pallon kohti maalia. Mendy juoksi raivoisasti kohti omaa maalia ja pelasti tilanteen lähes maaliviivalta. On sanomattakin selvää, että mikäli pallo olisi mennyt maaliin, olisi tulos voinut olla hyvin toisenlainen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Real Madrid Info ³⁵

@RMadridInfo
Mendy keeping us in the game with a crucial goal line clearance in the 87 minute

Muutama minuutti myöhemmin Rodrygo iski kaksi maalia minuutin sisään ja vei pelin jatkoajalle. Karim Benzema viimeisteli jatkoajalla pallon pilkulta sisään ja löi luhistuneen Manchester Cityn lopullisesti kanveesiin.

Mendyn upea pelastus ei suoranaisesti noussut kovinkaan suureksi puheenaiheeksi vielä tapahtumahetkellä. Kyseisellä hetkellä Real Madrid vaikutti olevan niin syvässä suossa, että Grealishin osuma olisi oikeastaan ollut vain enää loppulukemien kaunistelua.

Toisin kävi.

Pelkästään se kertoo Real Madridin huimasta voitosta, että ottelun loppuhetkillä televisiokuvissa nähtiin voiton todennäköisyydet. Man Cityn voiton todennäköisyys oli ottelun 89. minuutilla peräti 99 prosenttia ja Real Madridin finaalipaikalle tarjottiin yhtä prosenttia. Yksikin prosentti riitti Real Madridille.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
In the 89th minute, Real Madrid had just a 1% chance to advance ...

WOW 😳

LUE MYÖS: