Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois sanoo, että Los Blancos sai lisää virtaa siitä, kun se näki, miten Barcelona juhli viime kuussa El Clásicon voittoa.

Barcelona oli La Ligan kauden toisessa Clásicossa vahvempi murskalukemin 4-0 ja otti luonnollisesti voitosta kaiken irti. Madrid vei kuitenkin pidemmän korren La Ligan mestaruustaistossa ja varmisti lauantaina seurahistoriansa 35. liigapokaalin kaatamalla Espanyolin 4-0.

Voitto vei Real Madridin 18 pistettä edelle Barcelonaa, joka oli ennen lauantaita ainoa joukkue, jolla oli teoriassa mahdollisuus ottaa madridilaiset kiinni.

Espanyol-voiton jälkeen Courtois halusi muistuttaa Barcelonaa siitä, että mestaruus ei ratkea yksittäisissä otteluissa, vaan voittajan on pelattava hyvin koko kauden.

– Avainhetki tuli Clásicon jälkeen. Jotkut tuulettivat kuin he olisivat juuri voittaneet mestaruuden, he tuulettivat kuin he olisivat nousseet takaisin [meidän tasollemme], sanoi Courtois Movistarin haastattelussa.

– Mutta me pysyimme rauhallisina ja voitimme ensin Celtan vaikeassa ottelussa ja sitten Getafen, joka on aina vaikea vastustaja.

– La Ligan voittamisessa on kyse joukkuepelaamisesta. Me kaikki hyökkäämme ja puolustamme. Se päivä Sevillaa vastaan (3-2-voitto) oli elintärkeä, kun nousimme 0-2-tilanteesta voittoon. Kaikki luulivat, että meidät oli lyöty, ja se söi kilpailijoitamme hieman.

LUE MYÖS: