Atlético hankki Rodrigo De Paulin viime kesänä Udinesestä noin 35 miljoonalla eurolla.

Argentiinan A-maajoukkueen avainpelaajiin lukeutuvasta De Paulista odotettiin merkittävää vahvistusta Atléticolle, mutta pelaajan ensimmäinen kausi Madridissa on sujunut heikosti.

De Paul ei ole kyennyt toistaiseksi pelaamaan Atléticon vaatimustasolla, ja keskikenttäpelaajalta on nähty vain muutama hyvä peliesitys.

Italialaismedian mukaan Internazionale olisi halukas lainaamaan De Paulin ensi kaudeksi. Sky Sportin La Liga -toimittaja Matteo Moretto kumosi huhut ja myös De Paul reagoi Moretton twiittiin osoittamalla jäämänsä Atléticoon.

– Atléticon ja De Paulin välillä ei ole minkäänlaista ongelmaa. De Paul nauttii Atléticossa pelaamisesta ja haluaa jäädä seuraan. Atlético uskoo täysin De Paulin ominaisuuksiin pelaajana, eikä aio myydä häntä. Asia on loppuunkäsitelty, Moretto twiittasi.

Rodrigo de Paul

@rodridepaul
❤️🤍❤️🤍

Matteo Moretto

@MatteMoretto
No hay el más mínimo problema entre el Atlético y De Paul. El jugador disfruta de rojiblanco y quiere quedarse donde está. El club cree firmemente en las cualidades del jugador y no tiene intención de venderlo. Fin del asunto.