Real Madrid ja PSG iskevät yhteen Mestarien liigan neljännesvälierissä. Avausosa pelataan Pariisissa 15. helmikuuta ja toinen osa Bernabéulla 9. maaliskuuta.

Onda Ceron Radioestadio -ohjelma haastatteli Real Madridin Dani Carvajalia. Carvajal otti kantaa muun muassa Kylian Mbappén tilanteeseen. Carvajal ja Mbappé kohtaavat toisensa muutaman viikon kuluttua.

– Mbappé on todella hyvä pelaaja. Häntä on yhdistetty siirtohuhuissa vuosien ajan joukkueeseemme. Vaikuttaa siltä, että Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy ja hän voisi tulevaisuudessa pelata riveissämme. Nyt hän on kuitenkin PSG:n pelaaja ja siten vastustajamme, joten ajattelen ainoastaan hänen pysäyttämistään. Jos me kummatkin olemme kentällä, pelaamme samalla laidalla, Carvajal muistutti.

Viime kesänä vapaana agenttina PSG:n riveihin siirtynyt Sergio Ramos on jälleen loukkaantuneena. Ramosin pelikunto otteluparin avausosassa on vielä kysymysmerkkejä täynnä. Carvajal on kärsinyt viime vuosina jatkuvista loukkaantumisista ja tietää, mitä Ramos käy läpi.

– Tiedän, miltä hänestä tuntuu. On vaikea olla loukkaantuneena, kun et saa vastausta siihen, mikä sinulla on ja mistä kärsit. Ramos on synnynnäinen taistelija ja hän palaa varmasti pelikuntoon. Hän ansaitsee sen. Ramos on huippuammattilainen. Rakastaisin pelata häntä vastaan, mutta toivottavasti hänellä ei olisi silloin paras päivänsä.

– On oltava realisti ja todettava, että Ramos on huippupelaaja ja jos hän on hyvässä iskussa, voi hän aiheuttaa meille ongelmia. Henkilökohtaisten väliemme vuoksi olisin onnellinen, jos hän tervehtyisi pelikuntoon.

Lähde: MARCA