Real Madridin ennätyshankinta, belgialaislaituri Eden Hazard pelasi keskiviikkona kahdeksatta kertaa avauskokoonpanossa tällä kaudella, kun Los Blancos voitti Alcoyanon 3-1 Copa del Reyssä.

Loukkaantumisista ja ailahtelevista otteista kärsinyt Hazard, 30, kellotti 77 minuuttia kolmannen sarjaportaan seuraa vastaan ja tarjoili syötön Marco Asension osumaan, mutta belgialaistähti esiintyi muuten jälleen alle odotusten.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti myönsi, että Hazard pystyy parempaan, mutta italialaisluotsin mukaan Hazardin tyyppisillä pelaajilla on ajoittain vaikeuksia pieniä seuroja vastaan.

– Hänen on osoitettava suurempaa itseluottamusta yksi vastaan yksi -tilanteissa, koska hänellä on laatua voittaa vartijansa. Hän pääsee vähitellen takaisin parhaimmalle tasolleen, ja hänen kuntonsa on parantunut siitä, mitä se oli muutama kuukausi sitten. Toivotaan, että hän palaa pian takaisin ja pelaa parhaalla mahdollisella tasollaan, sanoi Ancelotti.

– Meidän taitopelaajillamme oli enemmän vaikeuksia kuin muilla tämän tyyppisessä pelissä. Hän jatkoi taistelua ja pelasi jopa ysipaikalla.

– Koko joukkue esiintyi hyvin ja taisteli kovaa.