Real Madridin kakkosmaalivahti Andri Lunin esiintyi keskiviikkona edukseen, kun hän torjui Los Blancosille 3-1-voiton Alcoyanosta Copa del Reyssä.

Lunin, 22, on edustanut Madridia kesästä 2018 lähtien, mutta hän on kierrellyt lainapesteillä ja kilpaillut peliajasta todella kovien veräjänvartijoiden kanssa. Tällä hetkellä hän toimii kirittäjänä ja tuuraajana Thibaut Courtois’lle, jota pidetään laajalti yhtenä maailman parhaista maalivahdeista.

Keskiviikkona Lunin sai kuluvan kauden ensimmäisen näytönpaikkansa, kun Madrid kaatoi kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavan Alcoyanon.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti myönsi, että Luninilla on vielä treenattavaa jalalla pelaamisessa, mutta muuten hän oli tyytyväinen ukrainalaistorjujan otteisiin.

– Hän antoi erittäin kunnollisen ja varman esityksen tolppien välissä, vaikka hän tekikin ajoittain pieniä virheitä pallon ollessa hänen jaloissaan. Pidän kuitenkin maalivahdeista, jotka tekevät työnsä tolppien välissä, sanoi Ancelotti.

– Aina voi säätää, miten hän käyttää palloa, ja hän paranee siinä suhteessa, kun hän saa enemmän peliaikaa. Luninilla on Copa del Rey ja LaLiga on Courtois’n reviiriä.