Kylian Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Mbappé saa siten neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta lähtien, vaikka madridilaismedioiden mukaan Mbappé olisi jo neuvotellut sopimuksensa valmiiksi Real Madridin kanssa ennen kesän siirtoikkunan viimeisiä päiviä.

AS:n mukaan Real Madrid suunnittelee jo ensi kauttaan siten, että Mbappé siirtyy satavarmasti joukkueeseen. Lehden mukaan Real Madridin seurajohto on rauhallinen Mbappén tulevaisuuden suhteen, koska PSG-tähden siirto on jo muodollisesti valmis ja varma.

Seuran sisältä kerrottiin AS:lle, että Real Madrid on tyytyväinen siihen, miten Mbappé on käyttäytynyt epäonnistuneen siirtonsa jälkeen. Mbappé jättää PSG:n ilmaiseksi ja Real Madrid syyttää siitä vain PSG:tä, joka kieltäytyi noin 160 miljoonan euron tarjouksesta elokuussa.

Real Madrid tietää, ettei Mbappé allekirjoita jatkosopimusta PSG:n kanssa, koska seuran mukaan se olisi tapahtunut jo ajat sitten, mutta Mbappé pitää sanansa ja haluaa siirtyä ainoastaan Real Madridiin.

PSG on yrittänyt suostutella Mbappéa jo pitkään uuteen jatkosopimukseen, mutta Mbappé on kieltäytynyt lukuisista tarjouksista ja odottaa kuluvan kauden päättyvän, jotta hän voi siirtyä Real Madridiin.

Lehden mukaan Mbappé oli pettynyt jäätyään yhdeksänneksi Ballon d’Or -äänestyksessä ja ajattelee yhdeksännen sijan johtuvan siitä, että hän pelaa PSG:ssä, joka ei ole onnistunut menestymään edelleenkään Mestarien liigassa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on innoissaan Mbappén saapumisesta ja aikoo luoda joukkueeseen uuden kärkikolmikon, jonka muodostavat Mbappé, Karim Benzema ja Vinícius.