Antoine Griezmann palasi hiljattain Barcelonasta Atléticoon. Griezmann debytoi Atléticon paidassa sunnuntaisessa Espanyol-ottelussa.

Atléticon edustusjoukkue kokoontui perjantai-iltana Metropolitanolle seuraamaan Amazon Primen tuottamaa dokumenttia Atléticon viime kaudesta, joka päättyi mestaruusjuhliin.

Atlético haastatteli mestaruuden takuumiehenä toiminutta Stefan Savicia, joka pelasi uransa parhaan kauden.

Savic on innoissaan Griezmannin paluusta.

– Olemme hyvin onnellisia hänen paluustaan. Tunnemme Antoinen hyvin. Tunnen hänet siitä asti, kun siirryin Atléticoon. Hän on nöyrä pelaaja, joka haluaa auttaa joukkuetta ja hän on jo osoittanut sen. Antoine tuo kannattajille paljon ilonaiheita, Savic tiesi.

Savicilta kysyttiin, voivatko Griezmann, Luis Suárez ja João Félix olla samaan aikaan kentällä.

– Tietenkin he voivat pelata yhdessä. Meillä on jo valmiiksi paljon laatua hyökkäyksessä ja Griezmann tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen. Kaikki riippuu valmentajasta, mutta varmasti meillä on Griezmannin myötä enemmän vaihtoehtoja ja voimme pelata erilaisilla muodoilla.

Savic valittiin Atléticon neljänneksi kapteeniksi, kun Saúl lähti lainalle Chelseaan. Savic siirtyi Atléticoon kesällä 2015 ja on noussut viimeisten vuosien aikana joukkueen ehdottomaksi avainpelaajaksi. Viime kaudella Savic oli Atléticon paras toppari.

– Tämä on seitsemäs kauteni Atléticossa ja tunnen itseni tässä iässä tärkeäksi joukkueessa. Silti ei ole tärkeää, kuka kantaa kapteeninnauhaa, sillä oleellista on, että olemme yhtenäinen joukkue, joka puhaltaa yhteen hiileen ja pitää työmoraalin korkealla.