Konrad de la Fuenten, 19, siirto Barcelonasta Olympique de Marseilleen on enää vahvistusta vaille valmis, Mundo Deportivo vakuuttaa.

Yhdysvaltain maajoukkuelaituri sopi jo kaikista ehdoista uuden seuransa kanssa viime viikon lopulla ja lääkärintarkastus on määrä järjestää ylihuomenna perjantaina. Sitten hänestä tulee virallisesti Marseillen mies.

Konrad allekirjoittaa neljän vuoden mittaisen sopimuksen Ligue 1 -seuran kanssa. Marseille pulittaa huvista kolme ja puoli miljoonaa euroa, mutta Blaugrana pidättää vielä toistaiseksi 50 prosentin osuuden pelaajasta itsellään.

LUE MYÖS: Tästä on leikki kaukana – nämä ovat Barcelonan uuden puheenjohtajan kuusi isoa haastetta

Sopimus tarkoittaa sitä, että Konradin kahdeksan vuotta kestänyt pelaajapolku Kataloniassa tulee päätökseen. Hän ehti esiintyä edustusjoukkueessa yhteensä kolmessa ottelussa muttei LaLigassa kertaakaan.

Konradista tulee ensimmäinen pelaaja, jonka Barcelona onnistuu myymään kesän siirtoikkunassa. Se antoi aiemmin jo Juan Mirandan, 21, siirtyä Real Betisiin, mutta korvausta se ei siirrosta saa, koska Mirandan sopimus päättyy kesäkuun lopussa.

Marseille kilpailee ensi kaudella Ranskan liigan lisäksi Eurooppa-liigassa. Joukkue pelaa Jorge Sampaolin alaisuudessa.