La Liga -kausi on paketissa, ja Real Madridin oli tyytyminen hopeasijaan päätöskierroksen voitostaan huolimatta. Nyt on aika miettiä ensi kauden joukkueen muodostamista. Edellisessä kahdessa siirtoikkunassa Real Madrid ei tehnyt ainuttakaan pelaajahankintaa, mutta nyt tulijoitakin lienee.

Kiikarissa on tiettävästi ennen muuta PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappé. Mbappén hankinta ei ole halpaa, joten sitä ennen Madridin lienee pakko myydä pelaajiaan varojen hankkimiseksi.

AS:n mukaan kolmen monivuotisen luottopelaajan lähtöä voidaan pitää jo lähestulkoon varmana. Nämä kolme ovat Raphaël Varane, Marcelo ja Isco. Trio oli voittamassa neljää viimeistä Real Madridin Mestarien liigan mestaruutta, ja pelasi joukkueen avauskokoonpanossa kahdessa viimeisimmässä finaalissa.

Nyt talouskriisi painaa enemmän kuin koskaan, ja kalliista pelaajista on luovuttava. AS laskee, että edellä mainitut kolme pelaajaa myymällä Real Madrid voi saada kassaansa jopa 100 miljoonaa euroa, kun lasketaan yhteen siirtokorvaukset ja säästetyt palkkakulut.

28-vuotias Varane on puhunut seuranvaihtoaikeistaan avoimesti jo jonkin aikaa. Ranskalaisen sopimus kattaa enää ensi kauden, joten Real Madridin on myytävä hänet nyt kunnon siirtokorvauksen saadakseen. Varanesta uskotaan saatavan vähintään 60 miljoonan euron siirtokorvaus. Kiinnostuneena seurana on mainittu ainakin Manchester United. Varanen korvaajaksi on saapumassa Bayern Münchenistä ilmaissiirrolla David Alaba.

Marcelon suoritustaso viimeisten kausien aikana ei ole ollut enää entisellään, eikä Iscokaan lukeudu Zinédine Zidanen luottopelaajiin. Molemmista luopumalla Real Madrid saisi noin kahdeksan miljoonan euron palkkasäästöt per pää.

[readmore from=Real-Madrid]

Marceloa on viety huhuissa muun muassa MLS:n Inter Miamiin. Iscon kohdalla on mainittu La Liga -kauden nelonen Sevilla.

Myyntilistalle saattavat päättyä myös muun muassa Marco Asensio ja Mariano.