Sevilla isännöi lauantaina Real Madridia Sánchez Pizjuánilla. Kyseessä on perjantai-iltana alkaneen kierroksen huippuottelu.

Sevilla on aloittanut kauden ailahdellen, vaikka Mestarien liigassa seura onkin varmistanut jatkopaikkansa. Keskiviikkona Chelsea murskasi Sevillan Pizjuánilla 4-0.

Sarjassa Sevilla on viidentenä. Pisteen edellä oleva Real Madrid on neljäntenä, mutta on pelannut yhden ottelun Sevillaa enemmän.

Sevillaan kuluvaksi kaudeksi palannut Ivan Rakitic tiedostaa, kuinka suuri haaste seuralla on edessään. Real Madrid on Sevillan tapaan heikossa vireessä, mutta siitä huolimatta Real Madrid kykenee aiheuttamaan Sevillalle suuria vaikeuksia.

– Tiedämme, ketä vastaan pelaamme, miten he pelaavat ja mihin he kykenevät. Kausi on pitkä ja kaikki tiedämme, että siihen mahtuu hyviä ja huonoja hetkiä, Rakitic summasi Marcalle.

– Meidän ei kannata keskittyä liikaa vastustajaamme, vaan pelata ennemminkin omaa peliämme. Voittaaksesi Real Madridin meidän on pelattava täydellinen ottelu. Lähdemme heidän kimppuun.

– Me tarvitsemme voittoa enemmän. Haluamme voittaa kaikki ottelut. Ihan sama, pelaammeko Real Madridia vai jotain muuta seuraa vastaan. La Liga on hyvin vaikea sarja ja haluamme siten käyttää hyväksemme kaikki meille annetut mahdollisuudet.