Marc Cucurella nousi Espanjan A-maajoukkueen mukaan viime viikolla, kun José Gayá sai osuman päähänsä Hollanti-ottelussa.

Getafen laitapelaaja ei debytoinut A-maajoukkuetasolla, mutta pääsi harjoittelemaan Espanjan kanssa ja seurasi Sevillassa paikan päällä, kun Espanja murskasi Saksan maanrakoon maalein 6-0.

Loistavasti seurajoukkueessaan esiintynyttä Cucurellaa yhdistettiin kesällä moniin suurseuroihin, mutta Getafe päätti käyttää osto-optionsa ja hankki Cucurellan itselleen pysyvästi Barcelonasta.

– Pitää paikkansa, että minut yhdistettiin moniin seuroihin, mutta olen hyvin onnellinen Getafessa. Pelasimme viime kaudella todella hyvin. Pidän Getafen projektista ja mielestäni täällä jatkaminen oli paras ratkaisu. Haluan pelata toisen hyvän kauden, Cucurella vakuutti lehdistölle.

– Olen hyvin onnellinen päästyäni maajoukkueen mukaan. Tiesin, että minun on nautittava siitä, sillä siinä voi mennä aikaa, jotta pääsen sinne takaisin. Ne olivat loistavia päiviä. Maajoukkueessa on hieno meininki ja kaikki ovat onnellisia siellä.