Useat odottavat, että Real Madrid tulee usean vuoden tauon jälkeen olemaan erittäin aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla. Vuonna 2014 hankittua James Rodríguezia voi tällä hetkellä pitää seuran viimeisimpänä galáctico-hankintana, mutta ensi kesänä niitä on jälleen odotettavissa.

Spekulaatioissa ovat pyörineet muun muassa Neymar, Robert Lewandowski ja maalivahtiosaston huippunimet David de Gea ja Thibaut Courtois.

Madridilaismedia Marca kirjoittaa, että vaikka nämä nimet kiinnostavatkin Real Madridia, ei sen uskota laskevan paljoa esimerkiksi Neymarin siirron varaan, sillä kauppa on kaiken kaikkiaan melko epätodennäköinen.

Mahdollisten galácticojen lisäksi lähde kertoo madridilaisten pitävän yhtenä pääprioriteettinaan löytää pelaaja, jonka ympärille joukkueen keskikentän voi tulevaisuudessa rakentaa.

Viime vuosina tuo pelaaja on ollut Luka Modric, mutta kroatialaispelaajalla on ikää jo 32 vuotta. Real Madrid uskoo kroatialaisella olevan vielä pari kautta jäljellä huipputasolla, mutta se haluaa löytää hänelle manttelinperijän jo ensi kesänä.

Joukkueen tavoitteena kerrotaan olevan mahdollisimman paljon Modricia muistuttava pelaaja, sillä seura pitää häntä ominaisuuksiltaan täydellisenä keskikenttäpelaajana.

Modric saapui Santiago Bernabéulle kesänä 2012. Hänen ensimmäinen kautensa oli vaikea, mutta tuon jälkeen hän noussut Real Madrid -kannattajien suureksi suosikiksi.