Kaikkien aikojen eniten tienanneet urheilijat laitettiin järjestykseen. Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes listati 20 eniten tienannutta urheilijaa, joiden mukaan mahtui kolme jalkapalloilijaa. Kaikki valitut ovat pelanneet urallaan Espanjan La Ligassa.

Eniten kesäkuuhun 2017 mennessä tienannut jalkapalloilija on David Beckham, joka pelasi Real Madridissa vuosina 2003-07. Beckham on tienannut urallaan peräti 800 miljoonaa dollaria. Suurimman osan Beckham on vieläpä tienannut peliuransa jälkeen esimerkiksi rojalteina. Beckham oli ainoa jalkapalloilija kymmenen eniten tienanneen urheilijan joukossa.

Eniten tienannut urheilija on koripallolegenda Michael Jordan, joka on tienannut käsittämättömät 1,85 miljardia dollaria.

Toiseksi eniten tienannut jalkapalloilija on Real Madridin Cristiano Ronaldo, joka on tienannut urallaan 725 miljoonaa dollaria. Ronaldo vei tässäkin kisassa kilpakumppaniaan Lionel Messiä, joka on tienannut urallaan 600 miljoonaa dollaria. Ronaldo vei myös hiljattain Ballon d’Or -palkinnon Messin nenän edestä. Molemmilla on tällä hetkellä viisi Kultainen pallo -valintaa.

Ronaldo oli listan sijalla 12, kun taas Messi oli 16. Tienesteihin Forbes laski palkat, sponsoritulot, palkkiot, bonukset sekä esimerkiksi urheilijoista kirjoitetuista kirjoista tulleet tienestit. Voit katsoa listan kokonaisuudessaan täältä.