Real Madridin talven ensimmäinen hankinta alkaa olla paketissa.

Seura on hyvin todennäköisesti hankkimassa Kepa Arrizabalagan Athletic Bilbaosta. Kuten jo aiemmin Marcan pohjalta uutisoimme, kyseessä olisi kuusivuotinen sopimus, joka takaisi Kepalle 2,5 miljoonan euron vuosiansiot. Athletic puolestaan saisi 23-vuotiaasta maalivahdistaan 25 miljoonan euron suuruisen korvauksen.

Nyt Cadena COPE kertoo, että siirrolta puuttuu – ainakin Realin näkökulmasta – enää vain päävalmentaja Zinédine Zidanen hyväksyntä. Zidanen on sanottava ”kyllä” tai ”ei” seuraavan kahden viikon aikana, jotta seuran puheenjohtaja Florentino Pérez voi edetä asiassa.

Athleticin päässä yritetään tiettävästi loppuun asti saada Kepan nimeä jatkosopimukseen. Nuorukaisen sopimus umpeutuu ensi kesänä ja tällä hetkellä hänen sopimuksessaan on 20 miljoonan euron ulosostopykälä.

Real on valmis maksamaan yli ulosostohinnan (25 miljoonaa) tiettävästi juuri siksi, että Athletic luopuisi jatkosopimusyrityksistään. Jos tapauksessa tapahtuisi viime hetken yllätyskäänne ja Kepa allekirjoittaisi jatkosopimuksen, samalla ulosostopykälä nousisi todennäköisesti moninkertaiseksi nykyisestä.