© Kuva: Getty Images

Zinédine Zidane puolustaa Cristiano Ronaldoa – ”Real Madrid kyllä tietää, mitä hän tekee”

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane vaatii ihmisiltä enemmän kunnioitusta ja tukea Cristiano Ronaldolle.

Ronaldo on pelannut omalla mittapuullaan surkean syyskauden. Hyökkääjä on iskenyt 17 ottelussa 11 maalia, joista neljä piskuista APOEL:ia vastaan. La Ligassa Ronaldo on osunut tällä kaudella vasta kaksi kertaa kymmenessä ottelussa.

– Meidän on annettava Cristianolle vähän enemmän tukea ja osoitettava kunnioitusta, Zidane sanoi lehdistölle.

– Hän on niin hyvä, että kun asiat eivät suju erinomaisesti, ihmiset alkavat kritisoida. Häntä rakastavat ihmiset ja Real Madrid kyllä tietävät, mitä hän tekee. Hän tekee rajusti töitä, kunnes maalihanat taas aukeavat.

– Viime kaudella hän teki ilmiömäistä työtä. Kausi on pitkä ja olemme vasta puolivälissä.

Real isännöi tänään Borussia Dortmundia Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisen kierroksen ottelussa. Peli on Realille merkityksetön, sillä joukkue on varmuudella lohkokakkonen. Dortmund sen sijaan taistelee vielä lohkon kolmospaikasta, joka takaa paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä