Eibar ja Betis iskivät yhteen La Ligan 12. kierroksen päätösottelussa Ipurualla.

Kamppailun avausjakso oli täysin isäntien. Eibar hallitsi palloa, loi maalipaikkoja ja ennen kaikkea piti Betisin jatkuvasti puolustusasemissa. Nimenomaan pallonhallinnastaan Quique Setiénin alaisuudessa tunnettu Betis joutui läpi ottelun pelaamaan mukavuusalueensa ulkopuolella ilman palloa.

Ottelun avausmaali nähtiin jo kuuden minuutin jälkeen, kun pallo meni hieman epäonnekkaastikin Jordi Amatin jalasta Betisin maaliin. Gonzalo Escalante vei Eibarin puolen tunnin kohdalla kahden maalin etumatkalle ja kyseisessä tilanteessa mentiin myös puoliajalle.

Setién ei saanut tauolla Betisiin minkäänlaista puhtia. Eibar jatkoi loistavaa otteluaan toisella jaksolla. Charles ampui Eibarin kolmannen pilkulta toisen puoliskon alussa ja teki varttia myöhemmin illan toisensa. Sergi Enrich viimeisteli loppulukemat kymmenen minuuttia ennen loppua.

5-0 -voitto oli Eibarille ensimmäinen täysi pistepotti sitten syyskuun. Eibar pääsi voittonsa myötä neljän pisteen päähän putoamisviivasta.